Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Homeparty - även på vardagarAtt samlas ett gäng vänner på en fika eller över en bit god mat går utmärkt samtidigt som ni har chansen att få en privat visning av våra produkter i hemmets lugna vrå.

Att ha party med Svenska Kondomeriet är kostnadsfritt och det råder inget köptvång. Däremot så har vi som krav att de gäster som bjuds in är där av egen fri vilja och att de är där för att de är intresserade av våra produkter.

Vi önskar att du som Värd/Värdinna bjuder in så att det blir ca 10 gäster. Vi behöver låna ett bord samt komma ca 30 minuter före gästerna för att vi ska hinna packa upp i lugn och ro. Ni får information om våra produkter och det går även bra att ställa frågor.

Sedan kommer det som oftast uppskattas mest, nämligen att kunna få känna och klämma, prova och smaka och inte att förglömma, fnittra och utbyta erfarenheter med sina vänner.

Vi tar upp beställningar avsides där Du som kund beställer privat och anonymt. Ni bestämmer själva tillsammans med säljaren ett gemensamt datum för leverans. Värdinnan ansvarar för att samla in pengarna av sina gäster och att pengarna överlämnas till säljaren först vid leverans.

Varje enskild gästs order packas och levereras diskret i en väl försluten påse.

Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera