Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Följ oss på nätet!

        

bloglovin
Medlemsrabatt!

Som inloggad medlem har du alltid 10% på hela sortimentet med ordinarie priser - registrera dig här!

Produktrecensioner!

Har du handlat hos oss?
Vill du recensera en produkt & få det publicerat i bloggen?

Mejla in en liten recension (glöm inte produktnamn)!

Bloggare?

Vill du samarbeta med oss?
Mejla in en intresseanmälan & skriv lite om din blogg! 

Topplistor

Blogglista.se BloggTopplista

Blogg @ Kondomeriet

 

Klarna Faktura
Logga in
Av Okänd skribent, 12 april 2012

En väg till bättre orgasm
Alla kvinnor, oavsett ålder, har någon gång hört att man skall knipa. Tyvärr så är ju dessa knip någonting som man kanske inte talar med sin väninna om. Om vi gjorde det kanske det inte skulle vara så tabubelagt.

Att träna sina bäckenbottenmuskler är viktigt, oavsett vem kvinnan är, ung som gammal, mamma eller inte. Redan vid 20 årsåldern bör man börja göra knipövningar, det har inget med barnafödandet eller inte. Om du som kvinna (för en man kan träna han också - men mer om honom en annan gång) tränar utan geishakulor, kan det gå på tok. Det är otroligt viktigt att vi kniper rätt, annars kan vi försämra den eventuella problematik vi har. Problemen kan vara inkontinens, dvs vi läcker lite då vi hostar, nyser, springer eller hoppar. Men har du ett par geishakulor i slidan så vet du om du kniper rätt eller inte. Kniper du fel så kommer kulorna att hamna på golvet!  Tänk också på att aldrig knipa av kisstrålen, det kan förstöra hjärnans kissreflex och kanske orsaka urinvägsinfektion för att allt kiss inte kommer ut.

Geishakulor är två kulor på ett snöre, båda dessa kulor förs in i slidan. Det är jätteviktigt att du har ett bra glidmedel på dessa så de kan förflytta sig lite grann i slidan. Ett knip är ungefär 3-5 sekunder och avslappningen lika lång. Om det är första gången, så gör bara 3-5 stycken knip och vila i två tre dagar. Öka knipen och minska dagarna i en långsam takt. Risk för träningsverk! Ligg på sängen och gör knipövningarna de första gångerna, senare är bästa knipen i stående och rörelse, tex promenad.

För in kulorna. Slappna av i hela kroppen. Spänn slidmynningen. Känn efter att knipet följer med upp i kroppen. Slappna av i rumpan och benen. Håll knipet och slappna sedan av. Det gör ingenting om du varierar sekunderna, det är bara bra för det ger olika reflexträningar.  

När du efter en regelbunden träning känner dig manad till att byta till mindre och tyngre kulor så gör du det, men börja alltid med de lite större.

Det finns många orsaker till varför det är viktigt att knipträna. Dels så minskar vi risken för inkontinens och vi får en skönare orgasm.  Knipövningarna gör så att musklerna blir mer aktiva och det i sin tur ger intensivare orgasmer. Möjligheten till att få uppleva tex en multiorgasm kommer genom regelbunden träning.

För ungefär 9 år sedan hade jag en äldre kvinna på ett homeparty. Hon blev väldigt intresserad av geishakulorna. Hon var en äldre dam med brunrutig kjol, spetsblus och virkad väst. Håret färgat i ett lila skimmer och omsorgsfullt permanentat. En go och trevlig dam i en ålder som man sällan möter på homepatyn. Hon berättade för mig att hon gärna ville prova geishakulor, för hennes 76 årige sambo tyckte hon var lite glapp där inne! I ärlighetensnamn blev jag lite fundersam på om geishakulor verkligen kunde hjälpa henne. Jag beslöt att hon fick ett par av mig, men då var hon tvungen att ringa till mig några månader senare och berätta. Tre månader senare fick jag ett glatt samtal från en äldre dam som var så nöjd. Sambon hennes var också mycket nöjd. Så det är aldrig försent att träna med geishakulor!

- Margita

♥  Ta en titt på våra knipkulor!

♥  Vill du ställa en fråga om sex & samlevnad till Margita? Skicka ett mejl till margita@kondomeriet.se - du får självklart vara anonym!


Det finns inga kommentarer till detta inlägg....
Namn:
E-post:
Bloggadress:Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera