Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Följ oss på nätet!

        

bloglovin
Medlemsrabatt!

Som inloggad medlem har du alltid 10% på hela sortimentet med ordinarie priser - registrera dig här!

Produktrecensioner!

Har du handlat hos oss?
Vill du recensera en produkt & få det publicerat i bloggen?

Mejla in en liten recension (glöm inte produktnamn)!

Bloggare?

Vill du samarbeta med oss?
Mejla in en intresseanmälan & skriv lite om din blogg! 

Topplistor

Blogglista.se BloggTopplista

Blogg @ Kondomeriet

 

Klarna Faktura
Logga in
Av Okänd skribent, 20 april 2012

Kvinna - orgasmera mera!
De flesta kvinnor behöver någon sorts klitorisstimulering för att få orgasm. Här är några tips på hur man, som kvinna, lättare kan få orgasm under sexakten!


1. Stimulera klitoris med fingrarna samtidigt som ni har sex. Antingen låter man mannen göra det eller så fixar man det själv.

2. Använd en minivibrator i stil med de på bilden nedan. Vibrationerna gör att det kan gå lite fortare att få orgasm.3. Ta en paus mitt i sexet när vi varit igång ett tag och behöver "vila" lite. Mannen kan då passa på att utföra oralsex eller ni kan ni bara ligga och hångla medan mannen gnider/gnuggar sin penis mot klitoris. En skön upplevelse då ollonet är mjukt och mysigt.

4. Testa en We Vibe. Det är en klitoris- och G-punktsvibrator som går att använda samtidigt som man har sex. Det är även trevligt för mannen att känna vibrationerna mot sin penis.

5. Som kvinna kan man använda sig av lusthöjande krämer och oljor. Smörj in klitoris innan sex så ökar du känseln där nere samt höjer lusten! ON är en riktigt storsäljare som värmer, medan Viva Cream ger en mer kylande känsla. Väldigt effektiva!

6. Prova er fram och hitta sexställningar som gör att klitoris stimuleras. Ett exempel är den gamla hederliga missionären - om mannen ligger lite högre upp än vanligt så att hans penisrot nuddar vid klitoris.


Sist men inte minst: Njut tillsammans!

Kvinna: Lägg inte allt ansvar på mannen och räkna med att han ska veta precis hur han ska göra - våga berätta hur du vill ha det och lär honom hur just du fungerar ♥

Man: Visa intresse, lyssna, prova dig fram och ha tålamod. Lägg ner tid på din partner och se till att hon också har det riktigt skönt ♥Det finns inga kommentarer till detta inlägg....
Namn:
E-post:
Bloggadress:Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera