Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Följ oss på nätet!

        

bloglovin
Medlemsrabatt!

Som inloggad medlem har du alltid 10% på hela sortimentet med ordinarie priser - registrera dig här!

Produktrecensioner!

Har du handlat hos oss?
Vill du recensera en produkt & få det publicerat i bloggen?

Mejla in en liten recension (glöm inte produktnamn)!

Bloggare?

Vill du samarbeta med oss?
Mejla in en intresseanmälan & skriv lite om din blogg! 

Topplistor

Blogglista.se BloggTopplista

Blogg @ Kondomeriet

 

Klarna Faktura
Logga in
Av Okänd skribent, 02 maj 2012

Mysig picknick i det gröna
Snart står sommaren och knackar på vår dörr. Sommaren bjuder på många olika tillfällen för att njuta utav sex.  Sex i smyg i vattnet är både spännande och skönt. Men allra skönast kanske det är i en grön och mjuk skogsglänta.

Packa filten, något gott att dricka och frukt. Glöm inte att packa ner solskyddsoljan. Till sist plockar du med din alldeles egna lilla picknick väska för just sådana här tillfällen. I den har du packat din favorit sexleksak, skönt glidmedel, kanske ligger där oxå en liten tub Vivia cream eller en flaska ON. Värmer extra skönt utav solens strålar. En toarulle och lite vårservetter bör också ingå i picknick väskan. Ha alltid din lilla väska packad eller låt den ligga i bilen. Då finns den alltid tillhands om andan faller på och man vill utforska en skogsväg.

När du/ni hittat rätt ställe. Stäng av mobiltelefonen. Ta av alla kläder. Smörj in dig eller varandras kroppar med sololja. Bre ut filten lägg dig/er ner och lyssna på skogens alla ljud. Titta upp på en blå himmel. Blunda en stund och njut av naturen. Ha sedan den sex som du/ni vill ha. Bekymra dig inte om någon bärplockare skulle få se er. Jag kan lova er att lika tyst som bärplockaren kom, lika tyst avlägsnar han sig. Med ett leende på läpparna och kanske ett sexuellt inaktiv rikare!

Njut av sommaren på alla sätt!

- Margita

♥  Vill du ställa en fråga om sex & samlevnad till Margita? Skicka ett mejl till margita@kondomeriet.se - du får självklart vara anonym!


Det finns inga kommentarer till detta inlägg....
Namn:
E-post:
Bloggadress:Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera