Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Följ oss på nätet!

        

bloglovin
Medlemsrabatt!

Som inloggad medlem har du alltid 10% på hela sortimentet med ordinarie priser - registrera dig här!

Produktrecensioner!

Har du handlat hos oss?
Vill du recensera en produkt & få det publicerat i bloggen?

Mejla in en liten recension (glöm inte produktnamn)!

Bloggare?

Vill du samarbeta med oss?
Mejla in en intresseanmälan & skriv lite om din blogg! 

Topplistor

Blogglista.se BloggTopplista

Blogg @ Kondomeriet

 

Klarna Faktura
Logga in
Av Okänd skribent, 22 maj 2012

Fråga Margita: Ska jag be honom välja?
Ska jag be honom välja?

Jag är en ung kille som precis har börjat träffa en lite äldre man. Han är gift med en kvinna Han har sagt att det bara är sex han vill ha av mig. Men nu börjar jag bli rädd att hans fru ska få reda på mig. Ska jag be han välja mellan henne eller mig? En annan fråga jag har är om det är farligt att ha analsex för ofta?

Med vänlig hälsning Adam

Sexologens svar:

Hej Adam!

Att vara i en otrohetshistoria är alltid komplicerat, nästan alla inblandade blir på något vis sviken och därmed oftast besviken. Men jag måste säga att din manliga vän är ärlig mot dig. Han ger dig inga löften, det är ärligt och bra. Då har du en möjlighet att välja, stanna kvar eller gå vidare med en erfarenhet rikare. Det finns alltid en risk att hans fru ska få reda på erat förhållande. Försök att sätta in dig i en sådan situation, vad ska du säga?  till henne. Diskutera sedan detta med din kille.

När det gäller ert förhållande så är det svårt att säga om du ska ställa honom mot väggen och be honom välja. Är han beredd på att kliva ut som bisexuell/homosexuell? Det är ett stort och viktigt kliv att ta. Han kanske ses i sin omgivning som heterosexuell och känner sig trygg i den identiteten. Du själv är ung och har många härliga år framför dig, är du beredd på att ge bort några år av ditt liv till denna man, som du kanske inte får möjlighet att åldras tillsammans med.

Om en anal penetration sker i samvilja så är det helt ok. Den som tar emot bör vara mycket avslappnad och vara väl insmord med ett bra glidmedel. Jag rekommenderar Kondomeriets WET Platinum som är silikonbaserat.

Lycka till!


♥  Vill du ställa en fråga om sex & samlevnad till Margita? Skicka ett mejl till margita@kondomeriet.se - du får självklart vara anonym!
Det finns inga kommentarer till detta inlägg....
Namn:
E-post:
Bloggadress:Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera