Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Följ oss på nätet!

        

bloglovin
Medlemsrabatt!

Som inloggad medlem har du alltid 10% på hela sortimentet med ordinarie priser - registrera dig här!

Produktrecensioner!

Har du handlat hos oss?
Vill du recensera en produkt & få det publicerat i bloggen?

Mejla in en liten recension (glöm inte produktnamn)!

Bloggare?

Vill du samarbeta med oss?
Mejla in en intresseanmälan & skriv lite om din blogg! 

Topplistor

Blogglista.se BloggTopplista

Blogg @ Kondomeriet

 

Klarna Faktura
Logga in
Av Okänd skribent, 01 juni 2012

Att inte ha lust
Kvinnan är en komplicerad varelse. Det är massor av olika hormoner som snurrar runt i en kvinnas kropp. Det är inte lätt att förstå vad det är som händer i kroppen. Kanske vi inte heller behöver veta exakt vad det är som händer. Men man bör lyssna väldigt noga på kroppens signaler. Vi kan hamna i situationer i livet som gör att vi inte har lust med sex. Detta gäller givetvis inte bara kvinnor, utan även männen.

På mina demonstrationer brukar jag illustrera hur vår hjärna styr vår lust. Tänk dig ett snöre som hänger från hjärnan, ta sedan ytterligare att snöre från snippan. Ta båda dessa och knyt en fin rosett på magen. Dessa snören är fulla av lust och hormoner. Det är när det är lite svårt att knyta rosetten som lusten inte riktigt vill infinna sig. Men det finns hjälp.

Dels kan du pröva med att onanera eller ha sexuellt umgänge fast du inte riktigt vill. Men du får aldrig överskrida obehagskänslan, så lyssna ordentligt på din kropp. Det får heller aldrig göra ont. Det som händer i kroppen när man har sex är att det frigörs en massa endorfiner som vi mår bra av. Kroppen vill ha dessa endorfiner. Man kan säga att det är kroppens egna naturliga ”drog”.

Skulle detta inte fungera så har vi på Kondomeriet AB en helt underbar kapsell som heter MAX DESIRE. Den återställer och förnyar passionen och åtrån. Som en liten bonus kan du uppleva mer intensivare orgasmer. Rekommendationen är 2 kapslar per dag. Men jag tycker du kan börja med att ta 1 på morgonen och två till kvällen i en veckas tid. Sedan kan du ta 2 kapslar när du har bestämt dig för att ha sex med dig själv eller din partner. Toppa gärna med lite värmande på klitoris, ON och VIVIVA CREAM är två underbara små lusthöjare!

(För männen har vi bland annat MAX HARD, Mr.Effect & Viamax Maximum Gel.)

- Margita

♥  Vill du ställa en fråga om sex & samlevnad till Margita? Skicka ett mejl till margita@kondomeriet.se - du får självklart vara anonym!


Det finns inga kommentarer till detta inlägg....
Namn:
E-post:
Bloggadress:Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera