Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Följ oss på nätet!

        

bloglovin
Medlemsrabatt!

Som inloggad medlem har du alltid 10% på hela sortimentet med ordinarie priser - registrera dig här!

Produktrecensioner!

Har du handlat hos oss?
Vill du recensera en produkt & få det publicerat i bloggen?

Mejla in en liten recension (glöm inte produktnamn)!

Bloggare?

Vill du samarbeta med oss?
Mejla in en intresseanmälan & skriv lite om din blogg! 

Topplistor

Blogglista.se BloggTopplista

Blogg @ Kondomeriet

 

Klarna Faktura
Logga in
Av Okänd skribent, 11 juli 2012

Sommarsex
Var & hur vill du helst ha sex i sommar? :)


Det finns inga kommentarer till detta inlägg....
Namn:
E-post:
Bloggadress:Av Okänd skribent, 06 juli 2012

Dagens fråga: Efter sex
Vad föredrar ni att göra när ni haft sex?

Ta en cigg som paret ovan? Äta en macka? Facebooka?
Kramas? Sova? Köra igen? Annat? ;)


Det finns inga kommentarer till detta inlägg....
Namn:
E-post:
Bloggadress:Av Okänd skribent, 02 juli 2012

Sexastro: Kräftan (man)
Kräftmannen       


Han behöver ständigt uppmuntras. Om han får den blir han en underbar kavaljer. Han älskar att spela lärarrollen och en kvinna är klok om hon låter honom tro att det är han som lär henne sexualitetens verkliga mysterier. Han kommer att inviga henne steg för steg, förklara vad han gör och varför och vad hon bör göra. Stoppa honom inte längs vägen med någon anmärkning som påvisar att du vet allt om det där eller har gjort det förut för då kommer han snabbt att dra sig in i sitt skal, kanske för att drömma om alla de underbara saker ni skulle ha kunnat göra tillsammans.

Han är både tålmodig och aggressiv och du får gå långt för att kunna finna en bättre kombination. Från den första viskade antydningen vet han exakt vart han är på väg - även om han kanske kommer dit på ett inte fullt direkt sätt. Låt honom ta befälet. Du kommer att tycka om resan. När allt kommer omkring är det lika roligt att resa till ett ställe som att komma fram till det.

I begynnelsen av en kärleksaffär ska du undvika varje råhet eller vulgaritet. Han föredrar att idealisera en partner och varje disharmonisk handling - även om den är tillfälligt erotiskt stimulerande - underminerar chanserna till en långvarig sexuell relation. Allteftersom tiden går blir han mer realistisk, mer villig att acceptera den typ av beteende som till att börja med utmanar hans konventionella läggning. Men du måste alltid vara på din vakt mot ett plötsligt återvändande till en medfödd granntyckthet. Om man inte handskas med det på ett förstående sätt kan resultatet bli en sorts känslomässigt tillbakadragande - kräftan som kryper tillbaka till en skyddad plats.

I förspelet är hans takt långsam och trygg för han är intresserad av att göra dig lycklig i lika hög grad som han vill tillfredsställa sina egna behov. Till skillnad mot män som tror att det är ett bevis för virilitet att behandla sin älsklingar med sexuellt förakt har han all den viktiga känslighet för sinnesstämningar som utmärker den verkligt fulländade älskaren.

Han föredrar att börja samlaget på någon annan plats än i sängen. Han kanske håller dig i sina armar och backar upp dig mot ett bord eller en byrå som du kan sitta på. Där rör han sig från stimulering med händerna till ett fint penisförspel. Medan du spänner dig för att få känna hans begärs hela styrka lyfter han plötsligt upp dig i sina armar och bär dig till sängen utan att bryta kontakten.

Han är en expert på att manipulera klitoris. Han har en särskild begåvning för förspelstekniker. Han föredrar att använda sina fingrar framför sin mun och tunga men hans beröringar är så fint känsliga att han bokstavligen talat har utsökta sensationer på sina fem fingrar.

En favoritteknik är att sätta penis mellan en kvinnas bröst tillräckligt nära hennes mun för att hon ska kunna ge dess spets en slick då och då. Kombinationen av massage med brösten och tungan ökar hans njutning - och lägger en hel del till den upphetsning som förspelet ger henne.

Vad som hjälper kräftan i älskogen är hans superba minne. Han kommer ihåg allt han någonsin har gjort som upphetsat en kvinna till passion. Samtidigt som han för med sig dess ungdomliga erfarenheter in i sin vuxenålder lägger han till många uppfinningsrika nya variationer.

En favoritteknik är "inga-händer-samlaget". Båda två ligger nakna bredvid varandra på en säng med händerna hopflätade bakom sina ryggar. Han vrider och vänder sig för att komma till och orsakar en hel del sinnlig upphetsning under processen. Det roliga blir ännu roligare om det utförs framför en spegel som återger en del av de erotiska vridningarna. Kräftan njuter av tillfredsställelsen att uppnå ett verkligt gott samlag trots sådana hinder.

(Källa!)

Det finns inga kommentarer till detta inlägg....
Namn:
E-post:
Bloggadress:Av Okänd skribent, 02 juli 2012

Sexastro: Kräftan (kvinna)
Kräftkvinnan     

Fastän hon är mottaglig gör hon aldrig det inledande draget. Hon är för blyg och hon är också rädd att hon ska mötas med kritik ifall hon beger sig för långt utanför sitt skal. Hon måste uppmuntras på det mest subtila sätt till dess hennes erotiska föreställningsförmåga blir befriad från dess hämningar. Hon måste visas att hon kan agera i älskogen så som hon verkligen känner för, att hon kan ge gensvar med den typ av handlingar som starkt upphetsar en man utan att behöva vara rädd för sin egen kättjas pådrivande kraft.

Hennes känsliga natur påverkas i hög grad av partnerns inställning. Om han är förstående, sympatiserande, vänlig och omtänksam kommer hon att slå ut inför honom så som en blomma slår ut i solens värmande strålar. Men det är alldeles för lätt att skrämma henne till en skygg och hemlighetsfull tillbakadragenhet med ett hårt ord eller en felaktig gest eller något grovt uttryck. Hennes självkänslas skal går alltför lätt sönder.

Hon kan vara en underbar älskarinna för hon är kapabel till en intensiv sinnlighet. Den glädje hon känner när hon befriar sig från sin tidigare återhållsamhet eggar varje man. Hon gensvarar passionerat på varje stark känsla och det med en glöd som rör mannens hjärta och framtvingar hans bästa prestationer. Hon kan till och med bli en slav under de sexuella njutningarna när hon väl har uppnått dem.

Under de tidiga stadierna av älskogen bör mannen försöka rikta sig mot hennes starka moderliga och sentimentala sida för detta kommer att höja och intensifiera kraften i den följande sexuella föreningen.

Kom emellertid alltid ihåg att med den här kvinnan måste tiden och tillfället också vara rätt. Förvänta dig inte att ha samlag med henne i baksätet på en bil. Hon måste tro att du bryr dig om henne och du måste befinna dig på en plats där hon kan känna sig helt och hållet hemma.

Hennes eget näste är bäst, för hemmet är hennes mark. (Din bostad duger bara ifall hon har varit där ofta nog för att inte känna sig som en främling där.) Faktum är att när den stora natten kommer bjuder hon förmodligen in dig på middag hemma hos henne själv. Var dock inte alltför framåt för då kanske du aldrig når från matsalen till sängkammaren.

När hon tar av sig kläderna för första gången förväntar hon sig att få höra hur underbar hon är. Kräftkvinnor är mycket svaga för beundran. En komplimang är fullt ut lika viktig för dem som varje annan förspelshandling och du vet redan att hon inte tycker om att skyndas på. Till skillnad mot på kapplöpningsbanan behöver kärleksloppet inte alltid ske så snabbt som möjligt.

En annan atmosfär som fungerar bra är den på stranden under natten, särskilt i silvermånens sken. Hennes planets magnetiska strålar tjusar henne och vågornas brus bedövar henne med naturens melodi. Hon kan kasta bort alla sina hämningar och avslöja en sida av sin underbara natur som du aldrig trodde fanns - liderlig, vild och underbar.

Favoritställning: Liggande på magen medan mannen tränger in i henne bakifrån. Det tillfredsställer hennes medfödda blyghet - hon behöver inte bli sedd när det går för henne - och det tillfredsställer också hennes latenta kräftlust att gnida sina skinkor mot mannen.


(Källa!)

Det finns inga kommentarer till detta inlägg....
Namn:
E-post:
Bloggadress:Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera