Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Av Okänd skribent, 10 augusti 2011

Den nakna sanningen
Jag har under hela min barndom och fram till mitt vuxna liv varit överviktig. Jag har varit tjejen som alltid fick sitta kvar på stolen när det blev en tryckare på mellanstadiediscona och som alltid duschade sist efter idrotten för att slippa visa upp min kropp.

Men vissa saker kan idag inte döljas – att jag faktiskt gått ner 50 kg och är på god väg att nå min uppsatta målvikt.

I takt med min viktnedgång har min självkänsla ökats och jag har definitivt fått ett mer spännande och roligare liv med en hel del passionerade stunder.  Skillnaden idag jämfört med tidigare är att jag mår så mycket psykiskt bättre. Efter ett träningspass känner jag mig stark och lycklig. Även sätts kroppen igång och jag känner mig direkt mycket friskare och plötsligt även lite snyggare.
Så efter ett träningspass och när kläderna åker av, så ser jag inte mina blekta bristningar och min delvis lösa hud som ett problem. Jag ser istället en hälsosam tjej som börjar få en fin figur.

Men däremot när jag inte har tränat på ett tag, så ser jag bara fel och brister hos mig själv och jag är långt ifrån sexig. Det känns som magen, låren och rumpan svullnat upp bara på bara några dagar och självkänslan sjunker snabbt. Väldigt snabbt. Istället för att ta på mig mina finaste underkläder så åker mormorstrosorna och myskläderna på. Det blir inget sex den kvällen inte. Så när kvällen kommer, kommer även räddningsfrasen fram:  ”Jag har huvudvärk, älskling. Inte ikväll.”

När det har gått så långt, då vet jag att jag tränat för lite.
Så när det ljusnar dagen efter tar jag en långpromenad, rensar tankarna och mår genast mycket bättre med mig själv och med min kropp.

När jag startar min dag såhär bra, så avslutas den säkerligen bättre än kvällen tidigare. Även slipper jag min dåliga självkänsla och jag behöver inte dra en dålig lögn om huvudvärk.

Så träna mycket, må bra och var stolt över din kropp.

-----------------------------------------------------------------------

Gästinlägg av: Benita Schoultz - www.iaatc.se

Viktkamp - 2011-08-12 [ kl 20:20 ]
känner som vanligt igen mig i det du skriver Benita. Du är en klok kvinna och för mig en stor inspiration!! =)
Leffe - 2011-08-11 [ kl 19:59 ]
Så rätt, så tänkvärt. Det handlar om att "jag" ska känna mej bra då sprider man det positiva till andra. Lycka till iaatc. Du är en förnuftig tjej, hoppas andra tar efter dig
Jennifer - 2011-08-11 [ kl 15:25 ]
Mycket bra text!! :)
Greta - 2011-08-11 [ kl 12:22 ]
Vilket bra inlägg , jag tror att det är många som känner igen sig i det du skrivit.Att ta hand om sin kropp är att vårda sin själ, ha en bra dag alla som läser på denna fantastiska sida kram från Greta
Namn:
E-post:
Bloggadress:Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera