Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


G-punkt informationEn fantastisk upptäckt !

För alla er som fortfarande inte hittat er g-punkt, den finns :)

Med lite träning och med hjälp av en skön g-punktsstav lovar jag att du kommer att kunna göra en fantastisk upptäckt. Om g-punkten masseras eller stimuleras tillräckligt kan man uppleva starka sexuella lustkänslor. G-punkten är ett område i slidans framvägg (hittas lättast på ryggläge med ett tryck upp mot magen).

Det som vi kallar g-punkten är snarare ett "område" med ett komplext nätverk av blodkärl och nervändar som fylls med blod vid stimulering. Det fungerar precis som klitoris men kan vara svårare att hitta, men vill du uppleva en ny dimension av lust och kåthet så investera i veckans supersköna g-punktsstav.

Eftersom att ett tryck mot g-punkten även trycker mot urinröret kommer du troligtvis först att uppleva en känsla av att bli kissnödig, fortsätt att massera och stimulera området och du kommer att kunna nå en himlastormande orgasm. Denna orgasm kallas även fontänorgasm och det för att den avger en klar vätska som kan upplevas som att den sprutar ut ur underlivet.

Många förväxlar det med att de tror att det är urin vilket det inte är, vätskan kommer däremot från urinröret men den produceras från Skenes körtlar (även kallad den kvinnliga prostatan)

Det finns inga produkter i den här kategorin
Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera