Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


KnipövningarIngen kvinna har väl undgått hur viktigt det är att göra "knip" övningar med underlivet, speciellt efter barnafödsel. Att ha en vältränad och spänstig slidmuskulatur hjälper till att förebygga och slippa inkontinens besvär, dvs att läcka urin vid tex kraftiga hostningar, nysningar och skratt. Att man sedan får häftigare och längre orgasmer är en bonus!

Jag brukar uppmana kvinnor som har svårt för att få orgasm och även kvinnor som aldrig överhuvudtaget har fått en orgasm till att göra knipövningar.

Att göra knipövningar regelbundet ökar medvetandet om slidmuskulaturens funktion när en kvinna sedan kniper lite under själva samlaget så kan hon hjälpa sig själv till att lättare få en orgasm.

Visste du att orgasmen är en riktig hälsokick för både kropp och själ? Könshormonet östrogen ökar i kroppen, vi blir lugnare och mer harmoniska, småskavanker som huvudvärk kan lindras eller försvinna och spänningar i kroppen löses upp.

299 SEK KÖP
499 SEK KÖP
Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera