Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Klarna Faktura
Logga in

LELO Liv 2, mörkt blåKlicka på bilden för större bild

Produktinformation
Nya förbättrade Liv 2. Elegant, smäcker vibrator. Uppladdningsbar.

LIV™ 2 är den nya, förbättrade versionen av LELOs ikoniska vibrator i mellanstorlek. Mjukt och sensuellt levererar den intensivt tillfredställande upplevelser. Den nya versionen av bästsäljaren från LELO har dubbelt så kraftfulla vibrationer, är helt vattentät för mångsidig användning och har ännu lenare, kroppssäkert silikon. Med åtta närmast ljudlösa vibrationsmönster och enkel styrning är detta en högst pålitlig partner vad gäller njutning. Den anslående silhuetten har utformats för att passa kvinnans former.

Längd: 17.4cm
Diameter: 3.5cm

Användningstid: upp till 4 timmar.
Standbytid:  90 dagar

Dessutom levereras LIV 2 i en elegant presentask och lyxig satinpåse lämplig för förvaring, med laddare, bruksanvisning, och en fullständig ettårsgaranti från LELO

Använd vattenbaserat glidmedel till dina sexleksaker i silikonmaterial eller  Sensuva Erosense silikonglidmedel, ett av få silikonglidmedel som kan användas till silikon sexleksaker på grund av densiteten i silikonet!

Pris: 1279 SEK

ANTAL:

Tillbehör för denna produkt
Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera