Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Klarna Faktura
Logga in

LELO Siri 2 SvartKlicka på bilden för större bild

Produktinformation
Nu ännu mer finesser, 100% starkare motor

Kombinera känslan av musik med vibrationerna av njutning.

SIRI 2 är en mycket kraftfull massageapparat som är smart utformad för stimulering av både klitoris och övriga kroppen. Hon reagerar även på omgivande ljud - oavsett om det är din favorit spellista eller din älskares röst.

SIRI 2 är 100% mer kraftfull än den ursprungliga och givetvis helt vattentät. Med åtta ytterligare förinställda vibrationsmönster inspirerade av olika musikaliska genrer, däribland klassisk, reggae, jazz, techno och mer, kommer denna massageapparat ha dig sjungandes från hustaken.

Siri 2 är tillverkad i FDA-godkänd, ftalat-fri silikon/ PC-ABS.
Hastighet och intensitet kan enkelt kontrolleras via ett enkelt klickreglage, medan dessa funktioner också kan låsas helt för att garantera diskret transport när som helst.
Dessutom levereras SIRI 2 i en elegant presentask och lyxig satinpåse lämplig för förvaring, med laddare, bruksanvisning, en fullständig ett års garanti från LELO och en tioårs kvalitetsgaranti.

• Unik Ljud Responsive Setting
• 8 Kraftfulla vibrationsmönster
• Dual-funktion för att förbättra din sång
• 100% vattentät och USB-laddningsbar
• 2-timmars användning från en endaste laddning
• Len silikon med 1 års garanti

Använd vattenbaserat glidmedel till dina sexleksaker i silikonmaterial eller  Sensuva Erosense silikonglidmedel, ett av få silikonglidmedel som kan användas till silikon sexleksaker på grund av densiteten i silikonet!

Pris: 1359 SEK

ANTAL:

Tillbehör för denna produkt
Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera