Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Klarna Faktura
Logga in

Lelo Sona Cruise SvartKlicka på bilden för större bild

Produktinformation
SONA Cruise stimulerar hela klitoris - även de delar du inte ser - med milda ljudvågor...20% starkare än Sona

Ordinarie pris: 1635kr  NU:  999kr Du sparar 636kr

-  SONA Cruise är en sonisk klitorismasserare. Det betyder att den inte drivs av vibrationer som en vanlig sexleksak. Istället använder den ljudvågor och pulser för att stimulera hela din klitoris – inte bara den yttre delen du kan se och röra.

-  SONA Cruise har åtta olika och intensivt tillfredsställande inställningar så du kan hitta det perfekta läget just för Dig. Gränssnittet har designats om: knapparna är nu så lättanvända att du kan använda dem med stängda ögon (vilket du kommer göra).

-  SONA Cruise är 100% vattensäker. Det gör också att den är superlätt att rengöra. SONA Cruise är tillverkad av ett helt stycke silikon och detta gör den vattentät – även vid laddningsuttaget. Perfekt för dusch eller badkar.

-  Eftersom SONA Cruise inte är vanligt klitorisvibratorer så låter den inte heller som de vanligtvis brukar. Den är tyst och försiktig - perfekt för användare som behöver diskretion. Dessutom är den uppladdningsbar via USB, så du kan ta med den överallt där du går. En timmes laddning ger dig en timmes tillfredsställelse.

https://www.svtplay.se/video/23873799/orgasmgarantin

https://www.youtube.com/watch?v=6YPRbQsqW5k

Pris: 999 SEK

ANTAL:

Tillbehör för denna produkt
Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera