Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Nalone Miu MiuMed Nalone's "Miu Miu", som är ett vibrerande ägg i mycket hög kvalite och exklusivt utförande, kan du som kvinna träna din slidmuskulatur samtidigt som det skänker dig en underbar sexuell njutning.

Att göra "knipövningar" är grunden till ett skönare sexliv både för mannen och kvinnan. En trängre slida ger mannen en skönare stund, och med en vältränad bäckenbottsmuskulatur är det betydligt enklare för en kvinna att uppnå en lång och intensiv orgasm.

Detta förebygger även inkontinensbesvär och livmoderframfall.

"Miu Miu" är ett enkelt och fantastiskt skönt träningsredskap som gör att du kommer att vilja träna regelbundet.

Ägget har 7 olika vibrationsmönster men framför allt en smart intervalltränings funktion. Ägget vibrerar i 2-3 sekunder och då kniper du allt vad du kan, sedan vilar ägget i 7-8 sekunder och då slappnar du av. Detta mönster upprepar sig om och om igen och med lite träning är det fullt möjligt att knipa sig till en skön och intensiv orgasm.

Ägget är vattentätt och kan därför med fördel användas i duschen eller badet om du vill ta hjälp av duschens sköna strålar mot klitoris.

Det finns inga produkter i den här kategorin
Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera