Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Klarna Faktura
Logga in

Nalone Rock Wand LilaKlicka på bilden för större bild

Produktinformation
Kraftfull Wand i lite mindre format men samma styrka

Nalone´s nyhet i Wand segmentet. En kraftfull vibrator i silikonmaterial med 7 olika vibrationer/impulser. Trots sin storlek är vibrationerna lika kraftfulla som i de dubbelt så stora modellerna. Fördelen med den mindre version är att Du även kan använda den för inre stimulering, tex på G-punkten.

Denna tystgående sexleksak skickar ordentliga och stimulerande vibrationer långt in i kroppen vilket gör den idealisk för helkroppsmassage och trötta kroppsdelar såväl som sexuell stimulering.

Nalone Rock Wand är givetvis 100% vattentät och självklart även uppladdningsbar. Fullständig manual, förvaringspåse och USB laddare medföljer.

Längd:    19,2cm
Diameter: 4,1cm

Använd endast vattenbaserat glidmedel till dina sexleksaker i silikonmaterial eller  Sensuva Erosense silikonglidmedel, ett av få silikonglidmedel som kan användas till silikon sexleksaker på grund av densiteten i silikonet!

Se på Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=InX1ReBqOfM

Pris: 799 SEK

ANTAL:

Tillbehör för denna produkt
199 SEK KÖP
Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera