Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


ON LibidoAtt som kvinna tappa sin energi och sexlust, är som att förlora en del av sig själv.

Nya "ON Libido" hjälper kvinnor att på ett smidigt och enkelt sätt balansera hormonnivån i kroppen så att sexlusten och energin återvänder.

Ni använder "ON Libido" genom att massera in krämen på ett hårfritt område, exempelvis höften eller magen. Krämen som är helt baserad på naturliga ingredienser och fri från parabener och glycerin tränger in i blodomloppet. Ni kommer att märka en skillnad efter några dagar eller upp till en vecka.

"ON Libido" har redan köpts av tusentals kvinnor som beskrivit hur de sakta fått tillbaka sexlusten och sitt välbefinnande.

"ON Libido" kan med fördel användas tillsammans med "ON Arousal Oil", en olja som droppas direkt på klitoris. Oljan höjer omedelbart blodcirkulationen så att klitoris styvnar, det känns behagligt varmt och pirrande. Tillsammans med denna olja blir klitoris känsligare för beröring och den hjälper många att lättare få orgasm.

Så för en ökad sexlust och en snabbare väg till orgasm använd "ON Libido" tillsammans med "ON Arousal Oil"!

Det finns inga produkter i den här kategorin
Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera