Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Klarna Faktura
Logga in

ON Original 0,3ml påseKlicka på bilden för större bild

Produktinformation
Ett måste för alla kvinnor! Kvinnlig Viagra fast för utvärtes bruk. En olja som ökar känseln i klitoris och gör det lättare att få orgasm. En sensation helt enkelt!
On har fått ett makalöst mottagande. Mentolfri.

Påsen räcker till 4 appliceringar.


Vi är stolta att blivit utsedda till ensam exklusiv distributör i Sverige av Sensuva ON.

Smörj in 1-2 droppar ON på klitoris och vänta sedan en liten stund så kommer du att få känna en varm, pirrande, elektrifierande känsla i underlivet. Brukar du ha svårt för att få orgasm kan ON vara lösningen då oljan ökar känseln i klitoris och höjer lusten och njutningen!

I en amerikansk undersökning, utförd av Harvard Medical Scool, påvisas att cirka 43% av alla kvinnor under någon period i livet kommer att lida av någon form av kvinnlig sexuell dysfunktion (FSD), såsom minskad sexlust, minskad lubrikation/torrare slemhinnor. ON ger hjälp och kan vara lösningen på dessa problem.

A-Jennifer R Berman M.D., Medicine Doktor - Expert inom kvinnors sexuella hälsa:

"ON är en revolutionerande ny produkt som höjer den sexuella njutningen hos kvinnor. Jag är så överväldigad av den positiva responsen jag fått från mina patienter som har upplevt svårigheter med sexuell lust och orgasmer"

ON är en naturlig blandning av unika eteriska oljor som skapar en överraskande stark känsla. ON innehåller ingen L-arginine, mentol eller mint av något slag.

Klicka på bilden för att se broschyren i större storlek

DirektService

Pris: 59 SEK

ANTAL:

Tillbehör för denna produkt
Recensioner på denna produkt
Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera