Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Klarna Faktura
Logga in

Pink ToungeKlicka på bilden för större bild

Produktinformation
Gillar Du oralsex? Här är din partner, roterande och nästan ljudlösa tunga

För dem som är ett fan av bra saker i små förpackningar.  En läcker ergonomiskt tungformad kropp i 100% medicinsk silikon med 8 sensationella rotation och stimuleringslägen.

Sitter perfekt i handflatan, tillverkad av hård plast och silikon. Kontrollen tillverkad i plast och själva tungan i medicinskt silikon. Med en skickligt dynamisk roterande tunga, kan du använda den roterande rörelsen i tungan till alla känsliga områden i hans eller hennes kropp och helt enkelt låta de olika virvlande rörelserna ge dig obegränsad njutning.

Bläddra igenom roliga och varierande inställningar vibrationer genom att trycka på blomknappen. Kontrollen lyser blått i takt med hastigheten på inställningen. För att stänga av, tryck och håll nere i två sekunder.

Din  tungformade stimulator kommer till dig i en elegant förpackning innehållande USB- laddningsdocka och instruktioner, vilket gör denna lilla söta sexleksak till den perfekta presenten. 2 timmars laddningstid ger upp till 1 timmes lektid och är 100 % vattentät för sköna vattenlekar!

Använd endast vattenbaserat eller hybridglidmedel till sexleksaker gjorda av sikikonmaterieal.

Längd:        9cm
Diameter: 3,8cm

Pris: 499 SEK

ANTAL:

Tillbehör för denna produkt
Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera