Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Klarna Faktura
Logga in

Sportsheets dörr sex seleKlicka på bilden för större bild

Produktinformation
Modern kärleksgunga som ni inte behöver skruvas upp i taket.

Sex selar är i ropet just nu och av goda skäl ! Dessa geniala enheter tillåter en person att sitta bekvämt och sitta fritt för enkel och intensiv penetrerande sex.

Lyftselar är ofta stora , dyra och obekväma. Plus att de kräver att du installerar förstärkta bultar och kedjor i ditt tak . Denna dörr sex sele kommer utan några sådana komplikationer.

Den gjord av robusta nylon band som lätt anpassas och kan vikas undan för diskret förvaring eller på resor .

Helt enkelt placera de stadiga staplarna över toppen av en dörr , justera sätet till önskad höjd och placera fötterna i avlastningsbanden . Dörr selen vinklar din rumpa från väggen så att du fortfarande kan röra dig fritt, det finns också stödremmar för händerna och sitsen är vadderad för extra komfort .

Vi var inte säker på huruvida denna enhet verkligen skulle fungera som det påstås, men gissa vad ? Vi försökte det ! Till vår förvåning och glädje var den bekväm , robust och enkel att använda . Vi är nu förälskad i den . Dörr selen är fantastisk , ett billigt alternativ för alla som är intresserade av att lägga en ny twist till penetrerande eller oralsex .

Pris: 1099 SEK

ANTAL:

Tillbehör för denna produkt
219 SEK KÖP
Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera