Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Klarna Faktura
Logga in

Sportsheets rygg & vristbojorKlicka på bilden för större bild

Produktinformation
Detta bondage manschett - set är viktigt i allas BDSM samling

Tillverkade av högkvalitativa material och presenterar en rad möjliga användningsområden , detta Sportsheets set kommer definitivt att ge dig valuta för pengarna .

Med fyra justerbara kardborrband med stängnings- manschetter , kommer du att kunna leva ut några av dina mest erotiska fantasier.

Alternativet att använda manschetterna på en gång genom att klipsa dem på den medföljande robusta metall O-ringen och binda din partner , eller blanda upp det och använda de små - men - starka manschett -clips för att hålla dem isär, denna uppsättning
kommer att hålla ställningen precis där du vill ha den.

Allt du behöver ta med dina fantasier, allt annat ingår i detta bondage tillbehöret. Med lite fantasi kommer du att hitta nya användningsområden för denna tunga manschetten varje gång du använder den .

Om du är ny på BDSM scenen , är mångsidigheten hos detta tillbehöret perfekt och kan säkert hjälpa dig att upptäcka din vilda sida.

Både nybörjare och veteraner inom BDSM kommer säkert att uppskatta denna mycket höga materialkvalitet och livstidsgaranti som har förtjänat Sportsheets sitt höga anseende i den vuxna industrin .

Pris: 599 SEK

ANTAL:

Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera